Onze missie is om de kwaliteit van leven van mensen met MS te verbeteren. Om deze hersenaandoening beter te begrijpen en geneesmiddelen met toegevoegde waarde te blijven ontwikkelen voor patiënten wereldwijd, maken we in ons onderzoek gebruik van de nieuwste inzichten in de menselijke genetica, nieuwe beeldvormende technologieën en andere nieuwe benaderingen.

Wilt u uw patiënt de best mogelijke zorg bieden? Maak dan een afspraak met een van onze Customer Engagement Manager. Zij kunnen u alles vertellen over de nieuwste inzichten in de behandeling van uw MS-patiënt.

Scheurblok

 

Scheurblok

Gea Bruinsma

National Customer Engagement Manager
Neuroscience-MS

Gea is al een bekend gezicht bij neurologen in het noorden, maar wilt haar passie in het verbeteren van zorgprojecten rondom MS nu ook in de rest van Nederland gaan verspreiden. Ze bespreekt graag met u waarbij ze kan ondersteunen om ervoor te zorgen dat iedereen met MS in ieder ziekenhuis de juiste zorg krijgt.

Leer Gea kennen

Of maak meteen een afspraak

Scheurblok

 

Scheurblok

Bertine Wierenga

Customer Engagement Manager
Noordoost-Nederland

Na 16 jaar in de psychiatrie te hebben gewerkt, zet ze nu haar kwaliteiten in voor de neurologie bij Novartis. Ze is een betrouwbare gesprekspartner voor de zorgverlener. Ze volgt de ontwikkelingen rondom MS-zorg op de voet en deelt de nieuwste data graag met u. Wat is nieuw en wat is praktisch toepasbaar in de praktijk?

Leer Bertine kennen

Of maak meteen een afspraak

Scheurblok

Scheurblok

Oskar Hammerstein

Customer Engagement Manager
 

Ik ben Oskar,  Customer Engagement Manager bij Novartis. Al meer dan 2 jaar werk ik namens Novartis aan het verbeteren van de zorg voor MS-patiënten. Dagelijks ga ik het gesprek aan met zorgverleners om te zien waar ze tegenaan lopen, wat ze drijft en wat er nodig is om goede zorg op maat te kunnen leveren. Meer weten over wie ik ben?

Leer Oskar kennen

Of maak meteen een afspraak

Scheurblok

Scheurblok

Weike Wang

Brand Engagement Manager
 

Ik ben Weike, Brand Engagement Manager bij Novartis. Ik ben dagelijks bezig met het opzetten van waardevolle samenwerkingen met zorgverleners. Ik ben ervan overtuigd dat we er samen voor kunnen zorgen dat patiënten zo normaalmogelijk kunnen leven en zo min mogelijk gehinderd worden door hun ziekte. Meer weten over wie ik ben?

Leer Weike kennen

Of maak meteen een afspraak

 

Nog vragen? Neem contact op

Beoordeel content: 
0
Nog geen beoordelingen
0124KES757353
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request