“Rond de tijd dat mijn vader overleed aan een longziekte was ik op zoek naar een baan. Toevallig kwam de functie Projectassistent Respiratory op mijn pad”, vertelt Bouthena Mahio. “Alsof het zo moest zijn dat ik bij een farmaceutisch bedrijf ging werken die betrokken is bij het welzijn van patiënten in het algemeen en in mijn geval, longpatiënten. Het geeft mij een goed gevoel dat ik daaraan meewerk. Zo is de cirkel rond.”

***BREATH is een wetenschappelijk symposium voor en met longartsen en wordt ieder jaar georganiseerd door Novartis***
 

Reilen en zeilen
Bouthena: “Een projectassistent is een echte regelneef en heeft een spin-in-het-web-functie. Ik ondersteun het team Respiratory bij al hun werkzaamheden zoals het organiseren van symposia, lezingen en nascholing. Ik help mee bij het opstellen van contracten, zorg dat de materialen waarmee de productspecialisten op pad gaan compleet zijn en vervul verschillende administratieve taken. Ik hou van de afwisseling en vind het fijn op de hoogte te zijn van wat er reilt en zeilt binnen het team. Mijn werk past bij me, soms voelt het zelfs niet als werk.” 
 

Inspirerend, vernieuwend en leerzaam
Een van de symposia waaraan Bouthena meewerkt is BREATH. Dit wetenschappelijk congres voor en met longartsen, wordt ieder jaar georganiseerd door Novartis. Bouthena: “Het is een dag vol kennis en inspiratie, vernieuwend, praktisch en heel leerzaam. Ik steek er zelf ook veel van op. Al met al kan ik echt zeggen dat ik Novartis heb leren kennen als een serieuze, warme organisatie waar betrokken mensen werken. Bovendien zit ik in een leuk team met slimme collega’s die een doel voor ogen hebben, waar ze echt voor willen gaan.”

Beoordeel content: 
0
Nog geen beoordelingen
0721RESP258961
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request