Kathelijne van NieuwenhuizenKathelijne van Nieuwenhuizen wil een gelijkwaardig gesprekspartner zijn voor ‘haar’ specialisten: “waarbij mijn toegevoegde waarde ligt in de vernieuwing op basis van studies, actualiteit en ontwikkelingen binnen het vakgebied”.

Dat vakgebied is longgeneeskunde, want Kathelijne is al zo’n zes jaar actief als business development manager. Daarvoor was zij vier jaar actief als rayonmanager, ook bij Novartis en studeerde zij Verpleegkunde. Daar heeft Kathelijne bewust niet voor gekozen toen er werk gezocht moest worden. “Ik zocht echt naar een commerciële uitdaging, waarin ik mijn liefde voor innovatie ook kwijt kon. Dat heb ik gevonden in mijn twee functies bij Novartis.”
 

Zoeken naar succes
“Ik wil mensen keuzes bieden”, geeft de 34-jarige Kathelijne aan. “Door samen met de specialist op zoek te gaan naar díe patiënten voor wie onze behandeling een verbetering kan zijn, of zelfs is. ”Op zoek naar succes en een hogere ‘quality of life’? “Inderdaad. Ik gun iedereen de best mogelijke behandeling”.
 

Samenwerken
De sleutel van haar succes én haar plezier haalt Kathelijne uit de samenwerking met specialisten. “De gesprekken, het ‘sparren’, dat vind ik echt heel leuk om te doen. Mijn gesprekspartner is altijd enorm deskundig, met recht een specialist.  Ik probeer daar met nieuwe studies, andere ontwikkelingen en actualiteiten aan bij te dragen en leer zo zelf elke dag ook heel veel”. En zo beklijft een beeld van Kathelijne, die iedereen beter probeert te maken. Patiënten, collega’s en gesprekspartners in de zorg, en natuurlijk zichzelf.

Beoordeel content: 
0
Nog geen beoordelingen
0722RESP471384
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request