Datum: 28 september 2021
Tijd: 19.30 – 21.00
Aanmelden: vul het aanmeldformulier op deze pagina in

 

ERS 5-8 september 2021
Van 5-8 september vindt online het ERS congres plaats. Het online ERS congres biedt dit jaar opnieuw relevante onderwerpen voor u en uw collega longartsen.

Wilt u weten wat experts aanbevelen over de behandeling van interstitiële longziekten (progressieve pulmonale fibrose en sarcoïdose)? Of de laatste inzichten krijgen in de behandeling van obstructieve longziekten (astma en COPD)?
 

BREATH Online: ERS Highlights
Wij maken het graag zo inspirerend mogelijk voor u om kennis op te doen, daarom gaat talkshow host prof. dr. Huib Kerstjens op 28 september tijdens ‘BREATH Online, Late Night editie: ERS Highlights’ in gesprek met collega longartsen dr. Marlies Wijsenbeek (Erasmus MC), prof. dr. Jan Grutters (Antonius Ziekenhuis) en prof. dr. Frits Franssen (CIRO Horn en Maastricht UMC).

In deze (geaccrediteerde) talkshow, die rechtstreeks zal worden uitgezonden vanuit studio Mereveld, brengen wij u op de hoogte van de belangrijkste highlights van het ERS congres. Het is een programma opgesteld door en voor longartsen. Na deze avond bent u bijgepraat over de geselecteerde onderwerpen van het ERS congres, door een panel van vier top sprekers en experts binnen hun vakgebied.

Deze editie wordt u aangeboden door het voor u waarschijnlijk al bekende nascholingsplatform: BREATH Online.
 

Doelgroep: Longarts (i.o.)

Accreditatie aangevraagd bij: NVALT

Kosten: gratis

Vragen? Ons secretariaat helpt u graag verder [email protected]

Rate this content: 
0
Nog geen beoordelingen
0721RESP261664
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request