Ronald SampatNovartis is een bedrijf dat kijkt naar de mens achter de medewerker. Met deze houding is Ronald Sampat het hartgrondig eens. “Dit hoort bij goed werkgeverschap en het wordt ook vaak benadrukt: de balans tussen werk en privé moet goed zijn. Zo probeer ik ook leiding te geven. Ik wil weten hoe collega’s in mijn team in hun vel zitten. Mensen worden gelukkig als er wordt geluisterd en als ze invloed hebben op hun werk. Daarmee ligt de weg naar beter presteren open.”
 

Op expeditie
Ronald Sampat is Brandmanager Astma Inhaled Portfolio. “Ik ben verantwoordelijk voor de strategie die wij voeren. Een strategie die zorgt dat ons product zodanig wordt gepositioneerd bij zorgprofessionals dat zij, onder andere op basis van de informatie die wij aanleveren, de juiste therapeutische beslissingen nemen. Aan mij de taak om deze koers te bepalen en de expeditie uit te zetten. Het is verantwoordelijk werk maar gelukkig doe ik het niet alleen. Ik doe het samen met mijn team en andere collega’s. Van die samenwerking kan ik echt genieten. Mensen enthousiasmeren en motiveren, daar krijg ik zelf ook energie van.”
 

***Met onze communicatiemiddelen en innovatieve producten krijgen patiënten de tools in handen om de deur naar buiten weer te openen en zich vrij te voelen***
 

Gevangen voelen
Inhalatietechnieken en therapietrouw verbeteren, dat zijn zorgvragen uit de markt waaraan Ronald en zijn collega’s werken. Ronald: “Er zijn meerdere inhalatie-devices op de markt en hoe zorg je dat deze op een goede manier worden gebruikt? We kunnen mooie geneesmiddelen ontwikkelen maar als die verkeerd worden geïnhaleerd, komt het niet op de plek waar het zijn werk moet doen. Patiënten met astma voelen zich soms letterlijk gevangen in hun eigen wereld. Als je kortademig bent, kan de kleinste inspanning enorm groot zijn. Met onze communicatiemiddelen en innovatieve producten krijgen patiënten de tools in handen om de deur naar buiten weer te openen en zich vrij te voelen. Vrij om te ademen, vrij om lucht te krijgen.” 

Beoordeel content: 
0
Nog geen beoordelingen
0721RESP258961
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request