ASCO 2021

Als eerste op de hoogte!

Late-breaking nieuws, publicaties van Nederlandse onderzoekers en nieuwe behandelinzichten. Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Abonneer je dan. Je krijgt dan notificaties van updates en ontwikkelingen zodra ze op onze portal staan!

pijl

 

Novartis maakt het je makkelijk

Selecteer de voor jou belangrijke informatie snel en eenvoudig uit het enorme aanbod van sessies, presentaties en posters.

 

Toegankelijk

Met een paar klikken heb je toegang tot het belangrijkste congresnieuws. Ook kun je snel schakelen met jouw contactpersoon bij Novartis. Met alle informatie op één plek en in het Nederlands!

Relevant

Onderzoek van eigen bodem, inzichten die (direct) toepasbaar zijn en updates van richtlijnen. Hier vind je nieuws dat is toegesneden op jouw praktijk. In tekst, beeld of video: net wat jou uitkomt.

Tijdbesparend

Eenvoudig scrol je door het belangrijkste nieuws, lichten medische experts nieuwe ontwikkelingen toe in een video of zie je in een oogopslag data in infographics. Zo ben je snel op de hoogte.

 


Data in een oogopslag met onze infographics

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Met onze infographics op het gebied van borstkanker krijg je in een oogopslag de cijfers én het verhaal over:

  • nieuwe resultaten in de overall survival bij postmenopauzale patiënten met HER2-negatief gevorderd mammacarcinoom
  • de correlatie tussen verlies van arbeidsproductiviteit en kwaliteit van leven

ABONNEER

 


Ook interessant voor jou

Abstract video

Dr. Marleen Kok, medisch oncoloog van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, deelt in deze video de laatste inzichten om behandelopties voor triple-negatieve borstkanker te verfijnen.

Abonneer

Podcast

Beluister de podcast waarin prof. Dennis Slamon van de University of California, Los Angeles, USA, de resultaten toelicht van combinatietherapie bij gevorderde borstkanker. Slamon is de hoofdonderzoeker van de studie.

Abonneer

Highlight video’s

Er is veel voorbijgekomen tijdens ASCO 2021: van ‘late breaking’ posters tot diepgaande satellietsymposia. In deze video’s vind je binnenkort belangrijke, opmerkelijke en interessante highlights.

Abonneer

 


Van Hollandse bodem video: dr. Kim Monkhorst

  Functie: klinisch patholoog, Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis

  Expertise: thoraxoncologie en moleculaire diagnostiek

Whole Genome Sequencing (WGS) is in de praktijk veilig, goed en snel uitvoerbaar. In deze video legt dr. Kim Monkhorst uit waarom dat zo is en wat de WGS-test voor voordelen heeft om op te nemen als standaarddiagnostiek voor patiënten met uitgezaaide tumoren.

ABONNEER

 


Van Hollandse bodem video: prof. dr. Jelle Wesseling

  Functie: bijzonder hoogleraar Pathologie, LUMC

  Expertise: mammapathologie

Moleculaire testen om de respons op therapie te voorspellen zijn van grote waarde. Hoe staat het met de moleculaire diagnostiek in Nederland? Prof. dr. Jelle Wesseling licht zijn onderzoekslijn toe in deze video.

ABONNEER

 


Lees het congresverslag!

De samenvattingen van de belangrijkste presentaties en posters over mamma-oncologie lees je in het handzame congresverslag ASCO 2021. We sturen een mailtje zodra het online staat en je het kunt downloaden en delen met collega’s.

IK ONTVANG GRAAG HET VERSLAG

 


Leuk je te ontmoeten!

Ons team is aanwezig in de virtuele tentoonstellingshal. Kom je even langs?

 

Christian Motshagen

Christian streeft naar het verbeteren en verlengen van het leven van patiënten met (gemetastaseerd) longcarcinoom.

  Medisch adviseur

  Nederland

Saskia Cuppens

Differentiatie, samenwerking en innovatiekracht is voor Saskia de sleutel om tot echte oplossingen voor patiënten te komen.

  Disease Area Specialist

  Noord West

Astrid Timmerhuis

Astrid vindt het altijd bijzonder om te zien wat er bereikt kan worden met een goede samenwerking.

  Medical Science Liaison

  Nederland

Bibi Blijham

Als inhoudsdeskundige op medisch-wetenschappelijk gebied van het borstkankerportfolio vormt Bibi een brug tussen de Nederlandse borstkankerzorg en Novartis.

  Medical Science Liaison

  Nederland

ASCO 2021, wees als eerste op de hoogte!

Als eerste het laatste nieuws. Relevant, tijdbesparend en met verrassende elementen.

ABONNEER

0521ONC231427
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request