Linda van Dormael is inmiddels alweer zeven jaar werkzaam bij Novartis. Zij is getrouwd met Daniel en moeder van Julia en Mila. 

“Novartis is een dynamische werkplek met veel ruimte voor ontwikkeling. Na verschillende marketingfuncties ben ik nu met veel plezier binnen sales actief. Momenteel ben ik National Salesmanager Neuroscience en verantwoordelijk voor twee teams van productspecialisten, werkzaam binnen MS en migraine.”

Voorrecht

“We hebben het voorrecht om in de nabije toekomst een aantal nieuwe geneesmiddelen op de markt te brengen voor zowel voor MS- als migrainepatiënten. Patiënten helpen en ze een beter perspectief bieden is wat mij iedere dag opnieuw motiveert om vol enthousiasme aan de slag te gaan.” 

Sleutelwoorden

“Positiviteit, denken in mogelijkheden, het bieden van meerwaarde en samen optrekken zijn voor mij sleutelwoorden in mijn dagelijkse werk, zowel intern als extern. Hoe kunnen we van toegevoegde waarde zijn voor neurologen en verpleegkundigen? Hoe kunnen we samenwerken, leren en succesvol zijn? Hoe kan ik het beste uit mijzelf en anderen halen? Als we dat succesvol in de praktijk brengen, dan geeft dat energie en groeien we samen!”
 

Beoordeel content: 
0
Nog geen beoordelingen
0520BFNS1343064
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request