Voordat Jonice van Limbeek als Product Specialist bij Novartis kwam werken, is zij afgestudeerd in Farmacie om aan de slag te kunnen als apotheker. 

“Het is erg waardevol om onder andere patiënten te mogen informeren over medicijnen en het juiste gebruik daarvan. Nu sta ik niet aan de balie in de apotheek, maar daar waar het allemaal begint: bij de zorgverlener in de spreekkamer. Ik haal er veel voldoening uit om kennis en wetenschappelijke data over een medicijn te kunnen delen met de zorgverleners en hierover te discussiëren.” 

Samen bereiken we meer

“Samen zoeken naar de patiënt die echt baat kan hebben bij ons medicijn geeft mij een ontzettend goed gevoel. Het helpt mij dat ik een medische achtergrond heb en data uit studies goed weet te vertalen naar de mogelijke betekenis hiervan voor patiënten. Ik ben van mening dat we door nauwe samenwerkingen - met én tussen zorgverleners - veel betere zorg kunnen leveren aan de patiënt. Dat is toch waar het uiteindelijk allemaal om draait? Ik ben er trots op dat ik mag werken voor een bedrijf dat zich inzet voor innovatie in de ontwikkeling van medicijnen en daarmee een grote bijdrage levert aan de gezondheidszorg wereldwijd.”
 

Beoordeel content: 
0
Nog geen beoordelingen
0520BFNS1343064
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request