Webcast: SPMS en MRI

Tijdens deze webcast gaan de sprekers in op het bepalen van secundair progressieve MS (SPMS). Wat maakt het bepalen van een progressief beloop tot een uitdaging? Wat is de rol van MRI hierbij? En hoe monitor je patiënten in deze fase van de MS? In deze uitzending krijgen ook de ontwikkelingen in (aanstaande) behandelopties en beschikbare tools de aandacht.

Prof. dr. Mike Wattjes (...Lees meer

0220MS1300278
Webcast: MS & Kinderen

Bij 5% van de patiënten ontstaan de eerste MS-symptomen voor het 18e levensjaar, waardoor het aannemelijk is dat ook een aantal van uw patiënten tot deze groep toebehoort. Wat betekent dit voor uw patiënt op latere leeftijd? In deze uitzending is aandacht voor pediatrische MS met o.a. het ziektebeloop en de transitie naar de volwassen poli.

Dr. Rinze Neuteboom (neuroloog) en Sarita van...Lees meer

0220MS1300278

Herkent u progressie in MS? Prof. Ziemssen en prof. Sormani bespreken de uitdagingen bij het opsporen en meten van progressie binnen MS. Hierbij gaan ze in op het herkennen van aanwijzingen en symptomen van SPMS, alsmede het gebruik van hulpmiddelen om u hierbij te helpen. Het geaccrediteerde programma is nu online geplaatst op Medscape. Klik hieronder om het programma te starten:

...Lees meer

0719GIL1205310

Nieuwe behandelingsopties en mogelijkheden voor secundaire progressieve MS? Dr. Lublin en deskundigen bespreken de huidige uitdagingen in de herkenning en diagnose van SPMS, hoe tegemoet te komen aan de behoeften van patiënten en betere behandelingsmogelijkheden te bieden. Het geaccrediteerde programma is nu online geplaatst op Medscape. Klik hieronder om het programma te starten.

...Lees meer

0719GIL1205310
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request