Dr Chitnis en experts bespreken uitdagingen met betrekking tot de herkenning en diagnose van MS bij kinderen en nieuwe onderzoeks- en behandelingsopties binnen pediatrische multiple sclerose. Het geaccrediteerde programma is nu geplaatst op Medscape. Klik hieronder om het programma te starten.

Lees meer

0719GIL1205310

Herkent u progressie in MS? Prof. Ziemssen en prof. Sormani bespreken de uitdagingen bij het opsporen en meten van progressie binnen MS. Hierbij gaan ze in op het herkennen van aanwijzingen en symptomen van SPMS, alsmede het gebruik van hulpmiddelen om u hierbij te helpen. Het geaccrediteerde programma is nu online geplaatst op Medscape. Klik hieronder om het programma te starten:

Lees meer

0719GIL1205310

Nieuwe behandelingsopties en mogelijkheden voor secundaire progressieve MS? Dr. Lublin en deskundigen bespreken de huidige uitdagingen in de herkenning en diagnose van SPMS, hoe tegemoet te komen aan de behoeften van patiënten en betere behandelingsmogelijkheden te bieden. Het geaccrediteerde programma is nu online geplaatst op Medscape. Klik hieronder om het programma te starten.

Lees meer

0719GIL1205310
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request