Sinds 2019 is Product Specialist Marloes Carree in het Migraine team. Zij heeft een duidelijke persoonlijke motivatie om bij Novartis en specifiek met migraine te werken. 
 
“Stel je eens voor dat je iedere dag van de maand hoofdpijn hebt en de helft van die dagen zo erg dat je letterlijk je bed niet uit kan komen. Voor heel veel migrainepatiënten is dit dagelijkse realiteit en tot nu toe waren ze aangewezen op medicatie die niet specifiek voor migraine was bedoeld, maar voor epilepsie, depressie of in het gunstigste geval hoge bloeddruk, met alle bijwerkingen die erbij horen.”
 

Persoonlijke motivatie

“In 2006 ben ik als rayonmanager begonnen bij een kleine Italiaanse firma. Daar was migraine een van de ziektebeelden en kwam ik er zelf, na jaren aanmodderen, achter dat ik migraine had. Ook mijn jongste dochter van 5 heeft sinds ze 1 jaar is migraine. Voor mij zit er dus een persoonlijke motivatie om bij Novartis te werken en ook zeker specifiek voor dit ziektebeeld. Ik heb heel bewust voor deze functie en innovatie gekozen. Ik moest en zou onderdeel uitmaken van deze introductie!” 

 
Unieke situatie

“We zitten nu in een ontzettend unieke situatie met de pre-launch-fase van ons nieuwe middel. Ik word zelfs door artsen gebeld of ik langs wil komen om hen te informeren en wekelijks staan er presentaties samen met onze Medical Science Liaison Ellis op de agenda. Zo fijn om echt meerwaarde te kunnen bieden. Het voelt voor mij wel echt als een missie om alle ziekenhuizen, neurologen en hoofdpijnverpleegkundigen compleet geïnformeerd en startklaar te hebben voor wanneer de vergoeding rond is. Dan kunnen patiënten in Nederland, die zo verschrikkelijk uitkijken naar een leven zonder migraine, eindelijk starten met ons medicijn.”
 

Beoordeel content: 
0
Nog geen beoordelingen
0520BFNS1343064
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request