Sinds februari 2018 werkt Marije van Vuuren bij Novartis op de afdeling Neuroscience. Zij begon hier als Product Specialist, maar in november 2019 heeft ze de overstap gemaakt naar Product Manager Migraine. 
 
“De geneeskunde heeft mij altijd geïnteresseerd. Nadat ik was uitgeloot voor de studie geneeskunde, besefte ik dat er meerdere manieren zijn om bij te dragen aan de gezondheid van mensen. Tijdens mijn studie ben ik me gaan richten op de innovatieve kant van de farmaceutische industrie en zo ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij Novartis.”

Creativiteit
“Als Product Specialist vond ik het altijd erg belangrijk om meerwaarde te kunnen bieden aan het werk van een arts. Die ervaring neem ik mee in mijn huidige functie als Product Manager. Daarnaast kan ik in deze functie veel van mijn creativiteit kwijt. We zijn continue bezig met nieuwe initiatieven en materialen waarbij we wetenschappelijke data vertalen naar een duidelijke boodschap en dat vind ik erg leuk om te doen.” 
  
Trots
“Hoewel de farmaceutische industrie in de media niet altijd even positief wordt geportretteerd, ben ik erg trots op ons bedrijf. Er wordt veel geïnvesteerd in innovatieve medicatie waar de patiënt écht voordeel van kan ondervinden en daardoor meer kwaliteit van leven. Wat veel indruk op me heeft gemaakt is een opmerking van een patiënte tijdens een hardloopevenement. Ze vertelde dat ze met ons medicijn de 5 km heeft kunnen uitlopen en was daar ontzettend blij mee. Dat raakt me en maakt me trots op het werk dat we iedere dag verrichten.”
 

Beoordeel content: 
0
Nog geen beoordelingen
0520BFNS1343064
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request