Nadat Jasper afstudeerde als apotheker is hij begin 2020 gestart bij Novartis als Product Specialist in het Neuroscience team. Hij houdt zich zowel met MS als met migraine bezig.

Kennis

“Met mijn achtergrond als apotheker ben ik nieuwsgierig naar de werkingsmechanismen van medicatie en van de pathofysiologie. In de neuroscience is nog veel onbekend en juist dit motiveert mij om me in deze ziektebeelden en medicatie te verdiepen.”

Verbinding

“In mijn baan als product specialist ontmoet ik dagelijks verschillende zorgverleners. Mijn kracht hierbij is het verbinden van mensen. Niet alleen zorgverleners met de werknemers van Novartis, maar ook zorgverleners met elkaar. Door farmaceutische kennis te combineren met communicatieve vaardigheden probeer ik zo goed mogelijk de wetenschap naar de praktijk te vertalen.”

Zorg

“Mijn hart ligt bij de patiënt. In ons werk staan wij niet direct in contact met patiënten. Doordat wij zo goed mogelijk informatie aan artsen en verpleegkundige presenteren, kunnen wij indirect de vraag van de patiënt beantwoorden. Het neuroscience team is een fijn en sterk team waarin de patiënt centraal staat. Samen streven wij naar de beste zorg op maat.”

Beoordeel content: 
0
Nog geen beoordelingen
0621BFNS246187
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request