Wat is je belangrijkste motivatie om bij Novartis te werken?

Ik ben erg gedreven om nieuwe innovatieve behandelingen en medicijnen te lanceren op terreinen met een onvervulde medische behoefte, zoals hematologie, oncologie en cardiologie. Daarnaast wil ik me er graag voor inzetten dat meer patiënten toegang hebben tot deze medicijnen. Verder vind ik het belangrijk een werkomgeving te creëren waarin mensen op hun best kunnen zijn, en dezelfde waarden en organisatiecultuur met elkaar te delen. Al deze ambities kan ik vervullen bij Novartis.

 

Wat maakt het leuk om bij Novartis te werken?

Mijn collega’s bij Novartis Nederland zijn geweldig. Het is een fijn team met veel onderling vertrouwen, en respect en plezier. Zelfs nu alles virtueel moet.

 

Waar maak je je soms zorgen over?

Ik maak me soms zorgen dat we te langzaam gaan. Dat als we maar iets sneller konden gaan of dingen nog beter zouden uitvoeren, we meer hadden kunnen betekenen voor mensen in nood.

 

Hoe zou je Novartis omschrijven als bedrijf of de mensen die er werken?

In allerlei banen en functies zijn de mensen van Novartis heel toegewijd en gepassioneerd over wat ze doen. Er is hen veel aan gelegen om het leven van patiënten te verbeteren en iets terug te doen voor de samenleving. En ze vinden het ook leuk om samen plezier te hebben.

 

Wat zijn de grootste uitdagingen in je werk, of de meest uitdagende projecten?

Mijn grootste uitdaging op dit moment is dat we een klein team zijn en we extreem gefocust moeten blijven op de belangrijkste initiatieven. Door zoveel mogelijk synergie te creëren, kunnen we zoveel mogelijk gedaan krijgen.

 

Wat mis je het meest van je thuisland?

Ik mis mijn ouders, mijn familie en mijn vrienden het meest. Die heb ik helaas nu al meer dan een jaar niet gezien vanwege covid-19. Ik mis ook de schoonheid en sfeer van Moskou, de stad waar ik vandaan kom. Het is een imposante stad met een omvangrijk cultureel en sociaal leven.

 

Welke invloed heb jij op Novartis Oncology?

Mijn streven is om een​ nieuwsgierig en geïnspireerd team te bouwen dat, zonder hiërarchische grenzen, samenwerkt om het leven van patiënten te verbeteren en hen een meerwaarde te brengen met innovatieve geneesmiddelen en andere vernieuwende initiatieven.

Beoordeel content: 
5
Gemiddelde score: 5 (1 stem)
0221HEM152196
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request