Louwerine van LiereHet enthousiasme waarmee Louwerine van Liere over haar werk vertelt, werkt aanstekelijk. Als National Salesmanager Respiratory geeft ze leiding aan productspecialisten die werken voor patiënten met chronische spontane urticaria (CSU). “Productspecialisten zijn aanspreekpunt voor dermatologen, allergologen en verpleegkundigen die patiënten met CSU behandelen. Mijn team bestaat uit bijzonder betrokken professionals die iedere dag weer een betekenisvolle bijdrage leveren aan de gezondheidszorg.”

De beste versie van jezelf
“Een goede salesmanager stelt medewerkers in staat het beste uit zichzelf te halen”, vervolgt Louwerine. “Het is oprecht mijn overtuiging dat wanneer iemand plezier heeft in zijn werk, hij of zij beter presteert. Zo kun je het verschil maken voor patiënten, artsen en Novartis. Zelf ben ik behoorlijk gedreven maar ik wil ook weten waar de productspecialisten energie van krijgen. Dat doe ik tijdens teammeetings, één-op-één gesprekken maar ook als we samen op werkbezoek gaan. Het veld in. Ik wil graag feeling houden met wat er gebeurt in ziekenhuizen en behandelcentra. Alleen dan kun je blijven meedenken over het gebruik en de toepassing van geneesmiddelen. Wat zijn de vragen van artsen en behandelaren en waar ligt de behoefte van productspecialisten? Hoe zorgen we dat dit op elkaar aansluit? Als we daar een passend antwoord op hebben, ben ik tevreden.”
 

***De kansen die ik heb gekregen, heb ik met beide handen aangegrepen***
 

Speak up please!
Na haar afstuderen begon Louwerine haar carrière bij Novartis. “Ik heb de afgelopen jaren veel functies vervuld, ervaring opgedaan en opleidingen gevolgd. De kansen die ik heb gekregen, heb ik met beide handen aangegrepen. Novartis is een fijn bedrijf om voor te werken. Wat wij doen is gebaseerd op wetenschap en sluit sterk aan bij de vraag van onze partners. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg. En wat ik ook prettig vind, is dat er naar je wordt geluisterd. Sterker nog: je mening wordt gevraagd en gewaardeerd. Daardoor blijf je ook betrokken. Die houding past helemaal bij hoe ik zelf in het leven sta: ‘Speak up please!”

Beoordeel content: 
0
Nog geen beoordelingen
0721CSU258961
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request