“Als ik in vijf zinnen zou moeten moet uitleggen wie Huub van der Vlugt is en wat hij belangrijk vindt in zijn werk, zou ik het volgende zeggen. Ik ben Product Manager chronische spontane urticaria en ernstig allergisch astma. Beschouw mij als een mensenmens en een teamplayer die werkt vanuit de medische inhoud en zich altijd laat leiden door de gedachte: ‘wat is het beste voor de patiënt?’ En het beste voor de patiënt hoeft niet altijd een product of behandeling van Novartis te zijn. Verder ben ik bij tijd en wijle behoorlijk eigenwijs... Zoiets zou ik dan zeggen.”

Handen en voeten
De strategie die door de Brandmanager bij Novartis wordt uitgezet, geeft Huub naar eigen zeggen handen en voeten: “Ik maak promotiemateriaal en vertaal medische studies naar toegankelijke, heldere informatie waar de buitendienst mee kan werken. Ik organiseer nascholingen, maak websites en verzorg andere communicatiemiddelen. Kortom alles op het gebied van PR en communicatie rondom CSU en ernstig allergisch astma. Samen met mijn collega’s zijn we steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om met zorgprofessionals in contact te komen en informatie te verstrekken die past bij hun behoefte. Dit uitvoerende werk past bij mij, ik heb er bewust voor gekozen. Eigenlijk doe ik alleen werk dat ik leuk vind. Klinkt misschien arrogant maar het is wel zo.”
 

Samenwerkingsverbanden
“Ik hou ervan om veel ballen in de lucht te houden”, licht Huub toe. “Voor mijn collega’s bij Novartis maar ook daarbuiten. De link tussen commercie en een medische inhoud moet er wel zijn. Ik heb medische biotechnologie gestudeerd dus interesse voor gezondheid is er altijd geweest. Commercieel gezien ga ik niet omzet gedreven te werk. Het gaat om de beste behandeling voor patiënten. En de keuze voor Novartis? Novartis is innovatief. Niet alleen in de geneesmiddelen die ze ontwikkelen maar ook in het zoeken naar samenwerkingsverbanden met partners. Novartis maakt gewoon extreem mooie producten.”
 

***Samen met mijn collega’s zijn we steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om met zorgprofessionals in contact te komen en informatie te verstrekken die past bij hun behoefte***

0620CSU1346293
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request