Brian den Hartog Brian den Hartog vindt het belangrijk dat elke patiënt toegang heeft tot de beste medicatie en behandeling. “Ik zit op mijn plek bij Novartis.”

Brian heeft in de vijftien jaar dat hij bij Novartis werkt als Business Development Manager een eigen positieve versie van ‘wrong time, wrong place’ ontwikkeld. Volgens hem gaat het allemaal om ‘het juiste medicijn, op de juiste tijd, bij de juiste patiënt’. Elke dag zet Brian zich in om ervoor te zorgen dat elke patiënt toegang heeft tot de beste medicatie en behandeling.

Inspirerende omgeving
Zijn inzet bleef niet onopgemerkt binnen Novartis. Brian werd al een keer uitgeroepen tot Rep of the Year binnen Novartis Nederland en ontving in 2014 de Performance Frontier Award op het hoofdkantoor van Novartis in het Zwitserse Bazel. Iets om trots op te zijn, aangezien de producten van Novartis wereldwijd in zo'n 180 landen door ongeveer 1 miljard mensen worden gebruikt. “Jazeker”, beaamt hij, “bij Novartis werken ruim 130.000 mensen. Ik ontmoette in Bazel allemaal collega’s uit verschillende landen. Het was inspirerend om hen te spreken, om te horen hoe zij werken, waar zij tegenaan lopen. Het voelde als een mooi stukje erkenning.”

Erkenning is leuk, maar zijn voldoening haalt Brian uit de dagelijkse praktijk. “Samen met een arts ga ik op zoek naar de beste behandeling en probeer ik de toegankelijkheid van de juiste medicatie te verbeteren. Ik heb ondertussen heel wat verschillende medicijnen in mijn portfolio gehad.”
 

Onbeschrijflijk gevoel
Brian heeft inmiddels de overstap gemaakt naar chronische spontane urticaria. “Ik bespreek met zowel dermatologen als allergologen wat de beste behandeling is voor hun patiënten. Wat ik met name mooi vind aan mijn werk, is dat ik samen met de arts echt naar een verbetering zoek in het leven voor zijn of haar patiënten. Ik kom veel verschillende mensen tegen, samen zoek je naar oplossingen. Als dat lukt, geeft dat een geweldig gevoel.”

Beoordeel content: 
0
Nog geen beoordelingen
0722CSU471384
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request