Aad Wissink“Ik kan een ingewikkelde functieomschrijving geven maar ik hou het graag simpel”, legt Aad Wissink uit. “Ik ben Medical Adviser bij Novartis. Ik zie mezelf als degene die kennis en expertise heeft van chronische spontane urticaria en de geneesmiddelen die we daarvoor hebben. Niet alleen van de middelen die nu voorhanden zijn maar ook de geneesmiddelen die in onderzoek zijn. Deze kennis deel ik met iedereen die te maken heeft met de behandeling van patiënten met deze huidaandoening; met artsen, wetenschappers, patiëntenverenigingen en met mijn collega’s.” 

Gezonde kantoorhumor
Aad: “Ik heb mooi werk vind ik. Ik haal er in ieder geval veel voldoening uit. Enerzijds omdat ik anderen met mijn inbreng verder kan helpen, anderzijds vind ik het fijn om in teamverband een uitdaging aan te gaan. Samen met je collega’s problemen oplossen en doelstellingen behalen, daar geniet ik van. Heel serieus allemaal maar het gaat gelukkig ook regelmatig gepaard met gezonde kantoorhumor.”
 

***Ik heb mooi werk vind ik. Ik haal er in ieder geval veel voldoening uit***
 

Kern van de zaak
“De gezondheidzorg staat in Nederland op een hoog peil”, meent Aad: “Maar het is mijn overtuiging dat zorg altijd beter kan. Patiënten met een chronische huidaandoening verdienen een goede diagnose, de juiste behandeling, passende voorlichting en begeleiding om goed met hun ziekte om te gaan en het een plaats te geven in hun leven. En dat is voor de ene patiënt makkelijker dan voor de andere. Een chronische huidaandoening kan heel ontwrichtend werken, de impact kan groot zijn. Met mijn werk kan ik een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van deze mensen. Geweldig toch? Reden genoeg om iedere dag met plezier aan het werk te gaan.”

Beoordeel content: 
0
Nog geen beoordelingen
0721CSU258961
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request