Door: Prof. Dr. Maxime Dougados (Professor of Rheumatology; Paris Descartes University) en Prof. Dr. Xenofon Baraliakos (Associate Professor for Internal Medicine and Rheumatology; Ruhr-University Bochum)

Accreditatie: 0,5 punt

Nascholing volgen via Medscape

Het ziektebeeld axiale spondyloartritis (axSpA) blijft volop in beweging; er wordt veel over gesproken en continu over gepubliceerd. Wilt u weten wat het laatste nieuws is en welke inzichten relevant zijn voor uw patiënten? In deze e-learning worden enkele belangrijke ontwikkelingen voor u besproken door internationale experts.

In slechts 30 minuten behandelen Dr. Baraliakos, Associate Professor en Prof. Dr. Dougados recente ontwikkelingen met betrekking tot het axSpA ziektespectrum en biological behandelingen voor patiënten met axSpA. Deze inzichten helpen u bij het stellen van de diagnose en bij het behandelen van uw patiënten.

Deze nascholing heeft als leerdoel uw kennis te vergroten over de klinische en pathologische kenmerken van patiënten met spondyloartritis (SpA), en de diagnose en behandeling van patiënten met axSpA-manifestaties in de klinische praktijk te verbeteren.

Leerdoelen
Welke vragen worden behandeld in deze online nascholing?

  • Wat zijn belangrijke klinische en pathologische kenmerken van SpA?
  • Hoe wordt de optimale therapeutische behandeling voor axSpA-patiënten gekozen?
  • Op welke klinische eigenschappen ligt de focus bij diagnose en beoordeling van SpA?

 

Wilt u deze online nascholing volgen?
Klik hier om de online nascholing te volgen. U wordt dan doorgestuurd naar het nascholingsplatform Medscape. Zij dragen er zorg voor dat uw accreditatie wordt geregistreerd.

Nascholing volgen via Medscape

Beoordeel content: 
0
Nog geen beoordelingen
0921SPA304248
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request