Door: Dr. Sofia Ramiro (klinische onderzoeker en reumatoloog; LUMC en Zuyderland), Prof. Dr. Robert Landewé (Professor en reumatoloog; AMC en Zuyderland), Prof. Dr. Filip van den Bosch (Professor en Reumatoloog; UZ Gent), Prof. Georg Schett (Professor en reumatoloog: Medisch Centrum Erlangen) en Prof. Dirk Elewaut (Professor en Reumatoloog; UZ Gent)

Tijdens het SpA Academy 2019 jaarsymposium is uitgebreid ingezoomd op de belangrijkste ontwikkelingen en inzichten rondom sponyloartritis (SpA). Er kwam veel nieuwe kennis aan bod en experts gaven hun visie over het stellen van de diagnose en de behandeling van patiënten; waarmee u de remissiekansen van patiënten met SpA kunt verbeteren.

Op deze pagina vindt u video’s van de experts die hun inzichten hebben gedeeld op dit symposium. Zij hebben gesproken over de verschillende behandelmogelijkheden voor SpA, wat de behandelstrategie Treat-to-Target (T2T) inhoudt, voor wie het geschikt is, en welke mogelijkheden en beperkingen de richtlijnen u bieden.

Pathofysiologie van SpA – Prof. Dr. Dirk Elewaut
Mogelijkheden en beperkingen van criteria en richtlijnen voor SpA – Dr. Sofia Ramiro
Overdiagnose en overbehandeling van SpA – Prof. Dr. Robert Landewé
Treat-to-Target in SpA – Prof. Dr. Filip van den Bosch
Does it matter to the clinician: can pathophysiological knowledge lead to better patient care? – Prof. Dr. Georg Schett
Beoordeel content: 
0
Nog geen beoordelingen
0921SPA304248
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request